fbpx
Kannustalo Turku. Kannustalo talomyyjä Jouni Sandvik
Tuttu turvallinen kiinteistönvälittäjä. Palkkioomme sisältyvät upeat valokuvat, nykyaikainen virtuaaliesittely ja kevyt stailaus, jotka mahdollistavat parhaimman mahdollisen hinnan kodistasi. Paras, nopein ja kattavin kiinteistönvälitys Turussa!
Kiinteistönvälitys, kiinteistönvälittäjä, kodinmyynti, maksuton arviokäynti, Turku
1869
page-template-default,page,page-id-1869,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Kannustalo, kaunein valmistalo

Haaveena oma Kannustalo

Neljä askelta kohti omaa Kannustalokotia.

1. Tontti

Kerro meillä toiveesi tontista ja sen sijainnista niin me autamme sinua löytämään etsimäsi ja hoidamme tonttikauppaan liittyvän paperityön puolestasi. Jos sinulla on jo tontti, sovi talomyyjämme kanssa tapaaminen tontillasi. Ota yhteyttä talomyyjään Jouniin, puh. 0400 729 504 tai lähetä sähköpostia jouni.sandvik@ts-asunnot.fi

Talomyyjän esittely

2. Suunnittelu ja rakentaminen

Kun tontti on löytynyt voi talon suunnittelu alkaa. Yhdessä talomyyjän kanssa laaditte talostanne luonnokset joiden mukaan tehdään laskelmat. Kun luonnos ja laskelmat on käyty yhdessä talomyyjän kanssa läpi on aika tehdä talotilaus. Talotilauksen jälkeen Kannustalo laatii luonnoksista rakennuslupapiirustukset joilla sitten haette talollenne rakennuslupaa. Kun rakennuslupa on myönnetty, alkaa varsinainen rakentaminen ja talonne elementtien valmistus talotehtaalla.

Talon toimitusvaihtoehdot pääpiirteittäin:

*Talopakettitoimitus

*Sisusta itse- toimitus

*Muuttovalmis-toimitus

Kysy lisää talomyyjältäsi, puh. 0400 729 504 email jouni.sandvik@ts-asunnot.fi

Pohjien muuntelu - Kannustalo

3. Nykyisen asunnon myynti

Usein vanha asunto joudutaan myymään jo ennen tontin hankintaa, mutta myynti kannattaa kuitenkin aloittaa hyvissä ajoin ennen uuden talon valmistumista. Vanhan asunnon luovutus voidaan sopia ajankohtaan, jolloin tiedetään varmasti uuden kotinne valmistuneen, eli aikataulutus on oltava kohdallaan. Kun välittäjä toimii yhdessä talotehtaan kanssa, aikataulutus osuu kohdalleen ja kaikki osapuolet ovat tietoisia missä mennään. Kun ts-asunnot hoitaa koko homman tiedät olevasi hyvissä käsissä.

Ota yhteyttä välittäjääsi puh. 050 594 0159 tai lähetä sähköpostia diana.sandvik@ts-asunnot.fi

4. Muutto uuteen kotiin

Yhteistyökumppanimme hoitaa muuttonne ammattitaidolla ja luotettavasti. Tarvittaessa he hoitavat myös vanhan asunnon siivouksen, joten muuttamistakaan ei kannata stressata. Anna ammattilaisten hoitaa niin hyvä tulee.

Onnea uuteen kotiin!

Kiinteistönvälittäjä kiinteistönvälitys Turku

Turun talokauppias

Jouni Sandvik

0400 729 504

jouni.sandvik@kannustalo.fi

Onnea uuteen kotiin!