Välityspalvelut myyjälle

Myyntitoimeksianto

Perhe kasvaa

  APUA, tarvitsemme isomman kodin!

Poika tapaa tytön tai tyttö tapaa pojan (tai henkilö henkilön). Rakastutaan, yhteinen koti ja perheen perustaminen tulee ajankohtaiseksi. Ostetaan ensimmäinen yhteinen asunto, ja ensimmäinen lapsi ilmoittaa tulostaan, toinen mahdollisesti parin vuoden päästä. Tässä vaiheessa ajatus isommasta asunnosta usein syntyy.

Ts-asunnot auttaa ilomielin nuorta perhettä kohti seuraavaa askelta. Myymme nykyisen asuntonne jotta voitte ostaa seuraavan kodin, meillä on myös Simonstaloedustus jos oma tupa ja perunamaa on toivelistalla.

kuvakollaasi_perhe_kasvaa3
Kiinteistönvälitys kiinteistönvälittäjä Turku

…ja sitten olemme taas kaksin…

Lapset kasvavat isoiksi ja muuttavat omilleen, jättäen tyhjiön ei vain vanhempiensa sydämiin, vaan myös kotiin.

Näin kävi meillekin joitakin vuosia sitten kun kaksi lapsistamme muuttivat pois ja omakotitalomme jäi liian isoksi meille kahdelle ja kuopuksellemme joka onneksi vielä asuu kanssamme. Vanha kotimme löysi nopeasti uuden omistajaperheen ja me puolestamme saimme hankittua uuden, tarpeisiimme sopivamman asunnon.

Ottakaa meihin yhteyttä, niin hoidamme nykyisen kotinne myynnin ja autamme teitä löytämään uuden kodin, ehkäpä lähellä Turun keskustaa jossa on paljon nähtävää ja koettavaa, nyt kun on aikaa myös itselleen. Juomme sangriaa jokirannassa, ulkoilemme Ruissalon kirpeässä kevätsäässä, veneilemme ja aktiivilomailemme, kaikki se mihin ei välttämättä ollut mahdollisuutta aiemmin.

kuvakollaasi

Palveluvaihtoehdot sinulle asunnon myyjä:

 

Perinteinen asuntokauppa jossa asuntoasi markkinoidaan sovitulla hintapyynnöllä.
Hinta määritetään maksuttomalla arviokäynnillä.

 

Tarjouskauppamenetelmä jossa asuntoasi markkinoidaan lähtöhinnalla johon ostajat voivat tehdä korotuksia. Lähtöhinta määritetään maksuttomalla arviokäynnillä.

Edullinen välityspalkkiomme 3,8 % sisältää palvelupaketin joka sopii kaikille

  1. Sähköiset sopimuslomakkeet. Allekirjoitukset pankkitunnuksilla joka helpottaa ja nopeuttaa mm. ostotarjousten käsittelyä.
  2. Myyntiä varten tarvittavien asiapapereiden hankinta, esim. isännöitsijäntodistus liitteineen tai kiinteistöä myydessä mm. kiinteistörekisteritiedot ja asunnon pohjakuvan laatiminen. Kulut asiapapereiden hankinnasta, sekä pohjakuvasta sopimuksen mukaan.
  3. Laadukkaat valokuvat kohteesta. Virtuaalikuvaus ja virtuaaliesittely internetissä.
  4. Tarvittaessa kevyt stailaus.
  5. Myyntiesitteet ja muu mainosmateriaali.  
  6. Internet-mainonta omien nettisivujen lisäksi portaaleissa etuovi.com, oikotie.fi, ts-asunnot.fi, facebook.com, instagram, ym. Laajin mahdollinen somenäkyvyys.
  7. Kohde-esittelyt sopimuksen mukaan. Esittelyistä ilmoitamme myyjälle viimeistään vuorokausi ennen esittelyä. Yleisesittelyt eivät ole pakollisia.
  8. Ostotarjousten käsittely ja tarjousten kilpailutus. Jokainen kohde myymään ostotarjousten perusteella ja näin kohteesta saadaan aina paras mahdollinen hinta.
  9. Kuntotarkastukset sekä kosteusmittaukset. Tarkastusten kulut sopimuksen mukaan.
  10. Kauppakirjat ja kaupantekotilaisuuden järjestäminen, sekä tarvittaessa kaupanvahvistajan tilaaminen. Ostajalle ja myyjälle kaupanteossa pieni lahja.
  11. Viranomaisilmoitukset ja kaupasta tiedottaminen sekä arkistointi.

Kuvaamme nyt asuntosi myös 3D-virtuaalikameralla ja laadimme siitä virtuaaliesittelyn. Näin ostajaehdokkaat voivat tutustua myytävään asuntoon paremmin internetissä ja yleisesittelyitä ei tarvitse välttämättä pitää. Kuvaaja ts-asuntokuvaus / Jouni Sandvik, puh. 0400 729 504

Kolme syytä valita Ts-asunnot kotisi välittäjäksi:
💎Paras palvelu – Ammattitaitoiset ja palvelevat kiinteistönvälittäjät jotka tuntevat alueen ja myytävän kohteen.
💎Nopein palvelu – Uusimmat parhaat sähköiset työkalut, tarkasti hiotut toimintatavat, laaja somenäkyvyys ja pienyrittäjän joustavuus.
💎Kattavin palvelu – Palkkioomme sisältyvät upeat valokuvat, nykyaikainen virtuaaliesittely ja kevyt stailaus,
jotka mahdollistavat parhaimman mahdollisen hinnan kodistasi.
Paras, nopein ja kattavin kiinteistönvälitys Turussa!

Dianalle voit soittaa numeroon

050 594 0159

tai lähettää sähköpostia osoitteeseen

diana.sandvik@ts-asunnot.fi

 

Jounille voit soittaa numeroon

0400 729 504

tai lähettää sähköpostia osoitteeseen

jouni.sandvik@ts-asunnot.fi