fbpx
 

Välityspalvelut myyjälle

Palveluvaihtoehdot sinulle asunnon myyjä:

 

Perinteinen asunnonvälitys jossa asuntoasi markkinoidaan sovitulla hintapyynnöllä.
Hinta määritetään maksuttomalla arviokäynnillä.

 

Tarjouskauppamenetelmä jossa asuntoasi markkinoidaan lähtöhinnalla johon ostajat voivat tehdä korotuksia. Lähtöhinta määritetään maksuttomalla arviokäynnillä.

Edullinen välityspalkkiomme 3,8 % sisältää palvelupaketin joka sopii kaikille

  1. Sähköiset sopimuslomakkeet. Allekirjoitukset pankkitunnuksilla joka helpottaa ja nopeuttaa mm. ostotarjousten käsittelyä.
  2. Myyntiä varten tarvittavien asiapapereiden hankinta, esim. isännöitsijäntodistus liitteineen tai kiinteistöä myydessä mm. kiinteistörekisteritiedot ja asunnon pohjakuvan laatiminen. Kulut asiapapereiden hankinnasta, sekä pohjakuvasta sopimuksen mukaan.
  3. Laadukkaat valokuvat kohteesta. Virtuaalikuvaus ja virtuaaliesittely internetissä.
  4. Tarvittaessa kevyt stailaus.
  5. Myyntiesitteet ja muu mainosmateriaali.  
  6. Internet-mainonta omien nettisivujen lisäksi portaaleissa etuovi.com, oikotie.fi, ts-asunnot.fi, facebook.com, instagram, ym. Laajin mahdollinen somenäkyvyys.
  7. Kohde-esittelyt sopimuksen mukaan. Esittelyistä ilmoitamme myyjälle viimeistään vuorokausi ennen esittelyä. Yleisesittelyt eivät ole pakollisia.
  8. Ostotarjousten käsittely ja tarjousten kilpailutus. Jokainen kohde myymään ostotarjousten perusteella ja näin kohteesta saadaan aina paras mahdollinen hinta.
  9. Kuntotarkastukset sekä kosteusmittaukset. Tarkastusten kulut sopimuksen mukaan.
  10. Kauppakirjat ja kaupantekotilaisuuden järjestäminen, sekä tarvittaessa kaupanvahvistajan tilaaminen. Ostajalle ja myyjälle kaupanteossa pieni lahja.
  11. Viranomaisilmoitukset ja kaupasta tiedottaminen sekä arkistointi.

Kuvaamme nyt asuntosi myös 3-D virtuaalikameralla ja laadimme siitä virtuaaliesittelyn. Näin ostajaehdokkaat voivat tutustua myytävään asuntoon paremmin internetissä ja yleisesittelyitä ei tarvitse pitää. Kuvaaja ts-asuntokuvaus / Jouni Sandvik, puh. 0400 729 504

Dianalle voit soittaa numeroon
050 594 0159 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen
diana.sandvik@ts-asunnot.fi

Jounille voit soittaa numeroon
0400 729 504 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen
jouni.sandvik@ts-asunnot.fi