• info@ts-asunnot.fi
 • 050 594 0159

Olet myymässä

Olet myymässä

Me ts-asunnolla tarjoamme kilpailukykyistä ja tehokasta välityspalvelua Turussa ja Turun ympäristökunnissa. Välittäjillämme on vuosien kokemus kiinteistönvälitysalalta sekä asiakaspalvelutehtävistä. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu on meille sydämen asia. 

Edullinen välityspalkkiomme 3,2 % sisältää palvelupaketin joka sopii kaikille

 1. Sähköiset sopimuslomakkeet. Allekirjoitukset pankkitunnuksilla helpottaa ja nopeuttaa mm. ostotarjousten käsittelyä.
 2. Myyntiä varten tarvittavien asiapapereiden hankinta, esim. isännöitsijäntodistus liitteineen tai kiinteistöä myydessä mm. kiinteistörekisteritiedot ja asunnon pohjakuvan laatiminen. Kulut asiapapereiden hankinnasta, sekä pohjakuvasta sopimuksen mukaan.
 3. Laadukkaat valokuvat kohteesta.
 4. Tarvittaessa kevyt stailaus.
 5. Myyntiesitteet ja muu mainosmateriaali.  
 6. Internet-mainonta portaaleissa etuovi.com, oikotie.fi, ts-asunnot.fi, youtube.com, facebook.com, instagram, ym. Laajin mahdollinen somenäkyvyys.
 7. Kohde-esittelyt sopimuksen mukaan. Yksityisesittelyistä ilmoitamme myyjälle viimeistään vuorokausi ennen esittelyä. Yleisesittelyt eivät ole pakollisia pitää.
 8. Ostotarjousten käsittely ja tarjousten kilpailutus. Jokainen kohde  pyritään myymään ostotarjousten perusteella ja näin kohteesta saadaan aina paras mahdollinen hinta.
 9. Kuntotarkastukset sekä kosteusmittaukset. Tarkastusten kulut sopimuksen mukaan.
 10. Kauppakirjat ja kaupantekotilaisuuden järjestäminen, sekä tarvittaessa kaupanvahvistajan tilaaminen. Ostajalle ja myyjälle kaupanteossa pieni lahja.
 11. Viranomaisilmoitukset ja kaupasta tiedottaminen sekä arkistointi.

Kun päätät antaa kotisi myynnin välittäjälle, ota meihin yhteyttä.