fbpx
Ostamme asuntoja alueelta Turku ja Turun keskusta. Tarjoa asuntoasi!
Tuttu turvallinen kiinteistönvälittäjä. Palkkioomme sisältyvät upeat valokuvat, nykyaikainen virtuaaliesittely ja kevyt stailaus, jotka mahdollistavat parhaimman mahdollisen hinnan kodistasi. Paras, nopein ja kattavin kiinteistönvälitys Turussa!
Kiinteistönvälitys, kiinteistönvälittäjä, kodinmyynti, maksuton arviokäynti, Turku
15536
page-template-default,page,page-id-15536,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Ostetaan asuntoja

Kurkistus ikkunasta

Ostamme asuntoja Turun keskustasta ja keskustan tuntumasta. Erityisesti etsimme remontoitavia huoneistoja, mutta kaikenkuntoiset ja kokoiset kiinnostavat. Jos olet aikeissa myydä ota yhteyttä ja tarjoa omaasi.

Voit myös jäädä entiseen asuntoosi vuokralle asumaan. Me ostamme asuntosi ja hoidamme kaiken kaupantekoon liittyvän paperityön sekä laadimme kanssasi vuokrasopimuksen. Emme peri välityspalkkiota ja sinä säästät myös muuttokulut. Saat rahasi asunnostasi ja jatkat asumista, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää.

Ota yhteyttä