fbpx

Omakotitalon rakentaminen Turku ja Turun lähialueet

Haaveiletko omakotitalon rakentamisesta? Se riittää, ts-asunnot ja Kannustalo hoitaa kaiken muun.

Neljä askelta kohti uutta kotia.

1. Tontti

Etsitkö tonttia Turusta tai Turun lähialueelta? Kerro meillä toiveesi tontista ja sen sijainnista niin me autamme sinua löytämään etsimäsi ja hoidamme tonttikauppaan liittyvän paperityön puolestasi. Jos sinulla jo on tontti, sovi talomyyjän kanssa tapaaminen tontillasi. Ota yhteyttä talomyyjäämme Jouniin, puh. 0400 729 504 tai lähetä sähköpostia jouni.sandvik@ts-asunnot.fi

Talomyyjän esittely

2. Suunnittelu ja rakentaminen

Kun olemme löytäneet teille tontin, voi talon suunnittelu alkaa. Yhdessä talomyyjänne kanssa laaditte talostanne luonnokset joiden mukaan sitten Kannustalo tekee rakennuslupakuvat. Kun rakennuslupa on myönnetty, alkaa varsinainen rakentaminen.

Talon toimitusvaihtoehdot pääpiirteittäin:

*Talopakettitoimitus

*Sisusta itse- toimitus

*Muuttovalmis-toimitus

Kysy lisää talomyyjältäsi, puh. 0400 729 504 email jouni.sandvik@ts-asunnot.fi

Pohjien muuntelu - Kannustalo

3. Nykyisen asunnon myynti

Usein vanha asunto joudutaan myymään jo ennen tontin hankintaa, mutta myynti kannattaa aloittaa kuitenkin hyvissä ajoin ennen uuden talon valmistumista. Vanhan asunnon luovutus voidaan sopia ajankohtaan, jolloin tiedetään varmasti uuden kotinne valmistuneen, eli aikataulutus on oltava kohdallaan. Kun välittäjä toimii yhdessä talotehtaan kanssa, aikataulutus onnistuu ja kaikki osapuolet ovat tietoisia missä mennään. Ts-asunnot hoitaa koko homman ja tiedät olevasi hyvissä käsissä.

Ota yhteyttä välittäjääsi puh. 050 594 0159 tai lähetä sähköpostia diana.sandvik@ts-asunnot.fi

4. Muutto uuteen kotiin

Yhteistyökumppanimme hoitaa muuttonne ammattitaidolla ja luotettavasti. Tarvittaessa he hoitavat myös vanhan asunnon siivouksen, joten muuttamistakaan ei kannata stressata. Anna ammattilaisten hoitaa niin hyvä tulee.

Onnea uuteen kotiin!