fbpx
 

Omakotitalon rakentaminen

Haaveiletko omakotitalon rakentamisesta, mutta et tiedä miten edetä asiassa?

Turun talokauppias ja Kannustalo auttaa.

Pyrimme siihen, että asiointi kanssamme on helppoa, mukavaa ja sujuvaa. Tiedämme, ettet vain rakenna taloa vaan teet itsellesi kotia. Mukana on paljon haaveita, suuria toiveita ja herkkiä tunteita. Toimimme sen mukaisesti ja rakennamme jokaisen talon niin kuin tekisimme sen itsellemme.

KOTISI ON MEILLE SYDÄMENASIA

Oman kodin rakentaminen on iso ja usein jopa ainutkertainen projekti. Meille on tärkeää, että voit nauttia ja iloita valmistuneesta Kannustalostasi ja olla siitä ylpeä. Siksi me lähdemme sydämellämme mukaan projektiisi.

Jouni Sandvik

Klikkaa esittelyyn!

Turun talokauppias

Talo tehdään puusta, koti sydämestä.

Olen Jouni Sandvik Turusta. Minulla on vaimo ja katras lapsia joista enää nuorin asuu kotonamme. Harrastuksiini kuuluu aktiivinen kuntokävely sekä moottoripyöräily. Koulutukseltani olen koneteknikko ja datanomi. Olen myös laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV jonka ansiosta pystyn hoitamaan myös teidän nykyisen asuntonne välityksen sekä auttamaan teitä tonttikaupassanne. Minulla on vuosien työkokemus rakennusalalta sekä kiinteistönvälitysalalta. Työkokemukseni tuoma tietotaito ja kokemus ovat käytettävissänne, kun toteutamme teidänkin unelmakotia. Yhdessä Kannustalon kanssa takaamme laadun ja onnistuneen lopputuloksen. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Siitä alkaa yhteinen retkemme kohti teidän uutta kotia.

Kannustalo – kaunein valmistalo

Rakennamme omakotitaloja muuttovalmiina sekä talopakettina. Kauniit talomallimme ovat olleet jo vuosikymmeniä suunnannäyttäjänä Suomen talomarkkinoilla. Kannustalo-rakentajat ovat alan tyytyväisimpiä. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin Kannustaloon ja Kannustalo-maailmaan!

Kannustalo-pohjakuvien muuntelu