Simons Talo, aidot kodit vuodesta 1978

Neljä askelta kohti omaa omakotitaloa.

1. Tontti

Kerro meillä toiveesi tontista ja sen sijainnista niin me autamme sinua löytämään etsimäsi ja hoidamme tonttikauppaan liittyvän paperityön puolestasi. Jos sinulla on jo tontti, sovi talomyyjämme kanssa tapaaminen tontillasi. Ota yhteyttä talomyyjään Jouniin, puh. 0400 729 504 tai lähetä sähköpostia jouni.sandvik@ts-asunnot.fi

2. Suunnittelu ja rakentaminen

Kun tontti on löytynyt voi talon suunnittelu alkaa. Talomyyjänne kanssa laaditte talostanne luonnokset joiden mukaan tehdään laskelmat. Kun luonnos ja laskelmat tarkastettu on aika tehdä talotilaus. Talotilauksen jälkeen Simons Talo laatii luonnoksista rakennuslupapiirustukset joilla sitten haette talollenne rakennuslupaa. Kun rakennuslupa on myönnetty, alkaa varsinainen rakentaminen ja talonne elementtien valmistus talotehtaalla.

Kysy lisää talomyyjältäsi, puh. 0400 729 504 email jouni.sandvik@ts-asunnot.fi

3. Nykyisen asunnon myynti

Usein vanha asunto joudutaan myymään jo ennen tontin hankintaa, mutta myynti kannattaa kuitenkin aloittaa hyvissä ajoin ennen uuden talon valmistumista. Vanhan asunnon luovutus voidaan sopia ajankohtaan, jolloin tiedetään varmasti uuden kotinne valmistuneen, eli aikataulutus on oltava kohdallaan. Kun välittäjä toimii yhdessä talotehtaan kanssa, aikataulutus osuu kohdalleen ja kaikki osapuolet ovat tietoisia missä mennään. Kun ts-asunnot hoitaa koko homman tiedät olevasi hyvissä käsissä.

Ota yhteyttä välittäjääsi ja pyydä maksutonta arviokäyntiä puh. 050 594 0159 tai lähetä sähköpostia diana.sandvik@ts-asunnot.fi

4. Muutto uuteen kotiin

Yhteistyökumppanimme hoitaa muuttonne ammattitaidolla ja luotettavasti. Tarvittaessa he hoitavat myös vanhan asunnon siivouksen, joten muuttamistakaan ei kannata stressata. Anna ammattilaisten hoitaa niin hyvä tulee.

Onnea uuteen kotiin!

Kiinteistönvälittäjä kiinteistönvälitys Turku

Simons Talo Turku

Jouni Sandvik

0400 729 504

jouni.sandvik@ts-asunnot.fi

Simons Talo – aidot kodit vuodesta 1978

Oy Simons Element Ab on vuonna 1978 perustettu perheyritys Vöyrillä Pohjanmaalla. Olemme alusta asti olleet rakennusalan edelläkävijöitä. Tänä päivänä toimitamme talopaketteja ympäri Suomea – vaihtelevilla valmiusasteilla. Simons Talo valmistaa suurelementtejä puusta, ja niistä rakennetaan pientaloja, paritaloja, rivitaloja, teollisuushalleja ja julkisia rakennuksia. Kokonaisten rakennuselementtipakettien lisäksi toimitamme erilaisia elementtejä rakennusliikkeiden ja rakentajien tarpeisiin.

Yli 40 vuoden kokemus rakentamisesta

Talotehtaallamme Vöyrillä yli 50 henkilöä toteuttaa päivittäin asiakkaidemme talounelmia. Täällä Pohjanmaan lakeuksilla valmistamme noin 100 taloa vuodessa – millimetrin tarkkuudella. Jokainen projekti omalla ainutlaatuisella suunnittelulla.
Tutustu uusiin talomalleihimme!
Uudet talomallit