fbpx
Asuntokuvaus ja virtuaaliesittely Turku - Ts-asunnot
Valokuvaamme HDR-menetelmällä ja luomme virtuaaliesittelyt 3D-kameralla. Hoidamme tarvittaessa kohteen kuvausstailauksen.
asuntokuvaus, stailaus, vituaaliesittely, myyntikuvat, turku, ts-asunnot, kiinteistönvälittäjä, kiinteistönvälitys
15517
page-template-default,page,page-id-15517,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Asuntokuvaus Turku

Asuntokuvaus ja kuvausstailauspalveluAsuntokuvaus ja virtuaaliesittely 3D-kameralla Turku

Asuntokuvaus ja asunnon virtuaalikuvaus 3D-kameralla

Valokuvaamme ja stailaamme asuntoja ja kiinteistöjä myyntiä varten. Käytämme kuvaamisessa HDR-kuvaustekniikkaa, eli kuvaamme samasta näkymästä useampi kuva eri valotuksella ja yhdistämme ne. Tällä tavalla saamme tuotua esille näkymän parhaimmat puolet ja mm. ikkunoista näkyy ulkomaailma.

 

HDR-kuvaus: HDR-kuva muodostetaan valotushaarukoinnilla ottamalla samasta näkymästä useampi valokuva eri valotuksilla ja nämä kuvat yhdistetään yhdeksi HDR-valokuvaksi. Näin saadaan aikaan ennennäkemättömän yksityiskohtaisia ja kiinnostavia kuvia.

 

Kuvaamme myös 3D-kameralla ja laadimme kuvattavasta asunnosta virtuaaliesittelyn.

 

Tyhjä asunto on usein tylsännäköinen kuvissa, mutta me tuomme väriä ja rekvisiittaa joka auttaa ostajaa kuvista hahmottamaan tilojen potentiaalit.

 

Hinnasto:

Asuntokuvaus alk. 120 eur

3D-kuvaus alk. 90 eur

Stailaus valokuvausta varten alk. 90 eur

Kuvaaja

Jouni Sandvik

0400 729 504

 jouni.sandvik@ts-asunnot.fi

Olemme valokuvaajat.fi jäsenAsuntokuvaus ja virtuaaliesittely 3D-kameralla Turku

Valokuvaus on maksuton, kun laadit kuvattavasta kohteesta välityssopimuksen välitystoimistomme kanssa. Mikäli kohde jää myymättä perimme toimeksiantosopimuksen päättyessä vain kohteen markkinointi- ja asiapaperikulut.