Yritys

TS-Asunnot on paras kumppani asuntoasioissasi

Olemme turkulainen kiinteistönvälitysyritys, joka erottuu asiakaslähtöisyydellään sekä monipuolisella osaamisellaan.

Olemme Diana ja Jouni Sandvik ja vastaamme kiinteistönvälitystoimistomme toiminnasta. Meille kiinteistönvälitys merkitsee paljon enemmän, kuin pelkkää liiketoimintaa. Koemme, että voimme auttaa ihmisiä heidän elämänsä tärkeimmissä kaupoissa. Haluamme olla asiakkaan luottamuksen arvoisia yhteistyön jokaisessa vaiheessa.

Lupaukselle hyvästä yhteistyöstä on katetta: olemme molemmat laillistettuja kiinteistönvälittäjiä (LKV), lisäksi kumpikin on suorittanut kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon (KiAT). Jouni on taustaltaan kirvesmies ja Ts-asunnot auttaa myös  Kontion hirsitalon rakentamisessa. Omaamme pitkän kokemuksen asiakaspalvelusta. Vankan koulutuspohjan ansiosta Ts-asunnot voi taata asiakkaalleen realistisen ja luotettavan näkemyksen asunnon tai kiinteistön tilasta, tulevien remonttien kustannuksesta – ja myös myyntihinnasta. Vahva osaaminen tuo merkittävää lisäarvoa ostajalle ja myyjälle.

Kiinnostuimme kiinteistönvälityksestä omien kokemuksemme ja tarpeittemme kautta. Elämäntilanne oli sellainen, että siihen liittyi asunto- ja kiinteistökauppoja ja kuolinpesän selvityksiä ja vähitellen mielen pohjalla alkoi kyteä ajatus siitä, että meillä voisi olla annettavaa muille vastaavassa tilanteessa oleville. Halusimme tuottaa parasta mahdollista palvelua ensimmäisestä asiakkaasta lähtien, niinpä hankimme pätevyydet ja opiskelimme alaa monelta kannalta.

Kokeneelta ja pieneltä yritykseltä palvelun ostaminen takaa laadun sekä sen, että asiakkaan eteen tehdään aidosti kaikki mahdollinen. Vastaamme puhelimeen silloin, kun se soi – olimmepa sitten kotona tai reissussa, arkena tai viikonloppuna.

Kun mietit asuntosi myymistä tai uuden ostamista itselle tai vaikka sijoitukseen, autamme mielellämme. Olemme tehokkaita ja luotettavia kumppaneita kaikissa asunnonvälitykseen liittyvissä asioissa ja asiakkaanamme saat aina täyden VIP-palvelun.