Omatalo Oy
talokooste_netti

Omakotitalot, mökit, ulkorakennukset, paritalot ja rivitalot laajasta mallistostamme tai toteutus omasta suunnitelmastasi!

Toimitusvaihtoehdot:

Talopaketti-, sisustusvalmis- tai  muuttovalmistoimitus!

Miksi Omatalo?

OMATALON TARINA ALKOI YLI 80 VUOTTA SITTEN.
TARJOAMME PITKÄLLÄ KOKEMUKSELLA LAADUKKAAT JA LUOTETUT RATKAISUT KULUTTAJILLE,
AMMATTILAISILLE SEKÄ VIENTIIN.

YLI 80 VUODEN KOKEMUKSELLA

Ensimmäiset Omatalot tehtiin Viipurin Kivennavalla vuonna 1939. Omakotitaloja onkin rakennettu jo yli 80 vuotta kymmenille tuhansille kodin rakentajille, jotka arvostavat hyvää palvelua, kokemusta ja rakentamisen osaamista. Toteutamme myös suurempia kokonaisuuksia kuten rivi- ja luhtitaloja, päivä- ja palvelukoteja sekä hallirakentamista esim. suurten kauppaliikkeiden tarpeisiin. Kotimaan markkinoiden lisäksi Omatalolla on pitkä kokemus myös talopakettien viennistä mm. Baltian maihin, Puolaan, Islantiin, Japaniin ja Ukrainaan.

KOTI KATTAVASTA MALLISTOSTAMME TAI SITTEN OMISTA SUUNNITELMISTASI

Omatalon mallistossa on laaja valikoima erityyppisiä koteja kaikenlaisille tonteille. Talomalleja voi lisäksi muunnella esimerkiksi jatkamalla, lisäämällä ikkunoita, muuttamalla ulkoasua, vaihtamalla kattomuodon, muokkaamalla väliseiniä ja niin edelleen.

Yhtä lailla onnistuu yksilöllisempikin koti myös täysin omien suunnitelmiesi pohjalta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveesi ja ajatuksesi haluamastasi kokonaisuudesta.

LAATUA SUUNNITTELUSTA ASENNUKSEEN

Suuren tuotantokapasiteetin talotehtaamme sijaitsee Pohjois-Savossa Sonkajärvellä. Pitkälle kehitetty elementtituotantomme ja valmistusprosessi kuivissa sisätiloissa sekä huolellisesti mietitty ja toteutettu toimitus- ja asennusvaihe takaavat asiakkaillemme laadukkaimman lopputuloksen. Kaikki Omatalot toteutetaan energiatehokkailla, yhdessä asiantuntijoiden kanssa suunnitelluilla ja tutkituilla rakenneratkaisuilla.

KEHITÄMME JATKUVASTI TOIMINTOJAMME

Omatalon mietityt seinärakenteet ja valmistustekniikka ovat käsite, johon on luottanut vuosikymmenten saatossa jo yli 30 000 omakotirakentajaa. Pystymme myös reagoimaan rakentamisen muuttuviin trendeihin nopeasti ja joustavasti. Kehitämme jatkuvasti prosessejamme, tuotevalikoimaamme ja palveluamme vastataksemme yhä kiristyviin energiatehokkuus- ja rakennusmääräyksiin sekä muuttuviin asiakastarpeisiin. Korkean laadun takaavat tuotteidemme CE-merkintä ja laatusertifioitu tuotanto.

MEILTÄ RATKAISUT JUURI SINUN TARPEISIISI – KYSY LISÄÄ!

Ammattitaitoisen Omatalo-myyjän avustuksella valitset helposti toiveidesi kodin laajasta talomallistostamme tai muuntelet valitsemaasi talomallia haluamallasi tavalla. Pitkän kokemuksensa ansiosta talomyyjämme tuntevat myös paikkakuntakohtaiset viranomaismääräykset.
Kysy rohkeasti lisää mahdollisuuksista myyjiltämme. Myös etäpalaveri onnistuu!

talomallinvalinta_m

Mikä talomalliksi?

 

Löydä tyylikkäistä, muunneltavista talomalleistamme mieluisin vaihtoehto.

Lue lisää

galleria_m

Kuvia Omataloista

 

Ota parhaat ideat kotisi suunnitteluun yksilöllisistä Omataloista.

 

Omasuunnitelma

Myös omista suunnitelmista

 

Suunnitellaan toiveidesi mukainen kokonaisuus ja lasketaan tarjous!

Lue lisää

Jouni_Sandvik_Turku

Talomyyjä

 

Jouni Sandvik

Tahkokuja 8, 20320 Turku

0400 729 504

jouni.sandvik@omatalo.fi

Ota yhteyttä talomyyjääsi jo tänään!

YHTEYDENOTTO / KONTAKT / CONTACT