Yhteystiedot

Diana ja Jouni kiinteistönvälittäjät

Yrittäjäpariskunta palveluksessanne

Perheyrityksemme, ts-asunnot / LKV Turun Sijoitusasunnot Oy:n kiinteistönvälitystoimisto sijaitsee Turun Hirvensalossa, Toijaisissa.
Meillä on vuosien kokemus asuntokaupasta ja kiinteistönvälityksestä. Vahva työkokemuksemme rakennusalalta vahvistaa tietotaitoamme toimia kiinteistönvälittäjänä.

Missiomme on tarjota toimeksiantajallemme paras, nopein ja kattavin kiinteistönvälityspalvelu.
Visiomme on olla paras kumppani asuntoasioissa. Asiakkaamme tietävät olevansa hyvissä käsissä kun asioivat kanssamme, olemme helposti lähestyttäviä ja pääsemme päämääräämme realismilla hinnoittelussa ja markkinoinnissa.

Tavoitteemme on saavuttaa toimeksiantajallemme paras mahdollinen lopputulos. Välitystyössä huomioimme sekä myyjän että ostajan edut ja olemme kaikki voittajia, kun myyjä saa parhaimman mahdollisen hinnan asunnostaan ja ostaja parhaimman mahdollisen kodin.
Arvostamme ystävällisyyttä, rehellisyyttä, tavoitettavuutta ja ammattitaitoa. Näitä haluamme tarjota myös omille asiakkaillemme.
Meissä on aito halu auttaa pienissäkin asioissa ja kunnioitamme jokaista asiakastamme ja välityksessämme olevaa kohdetta.
Noudatamme KVKL:n ohjetta hyvästä välitystavasta.

Kun asunnon myynti on ajankohtainen valitse luotettava ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä, kiinteistönvälitys ts-asunnot Turku. Sähköisen asuntokaupan moniosaaja.

Diana Sandvik

Diana Sandvik

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV KiAT

Diana on kokenut palvelualan moniosaaja joka hoitaa kotisi välityksen ammattitaidolla ja tyylikkäästi niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Perheenäitinä hänellä on huimat organisointikyvyt ja pystyy helposti pitämään isommankin nipun lankoja käsissään. Valitse Diana välittäjäksesi niin varmistat onnistuneen asuntokaupan.

 

 

Dianalle voit soittaa
050 594 0159

tai lähettää sähköpostia
diana.sandvik@ts-asunnot.fi

Jouni Sandvik

Jouni Sandvik

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV KiAT

Jouniin voit luottaa kotisi myynnissä. Vankka kokemus rakennusalalta sekä pitkä ura yrittäjänä takaavat timantinkovan ammattitaidon ollaan sitten myymässä osakehuoneistoa keskustassa tai vanhaa rintamamiestaloa haja-asutusalueella. Valitse Jouni välittäjäksesi niin saat ammattitaitoisen ja vakuuttavan myyjän kodillesi ja kaupat hoituvat nopeasti.

 

 

Jounille voit soittaa
0400 729 504

tai lähettää sähköpostia
jouni.sandvik@ts-asunnot.fi

Meistä sanottua:

Linda: Talo meni kaupaksi heti ensinäytön jälkeen! Ammattitaitoisia välittäjiä ja todella mukavia ihmisiä. Yhteistyö sujui hyvin, iso kiitos!

Sari: Siis nyt nostaisin hattua jos sellainen olisi. Aivan ihania persoonia Diana ja Jouni ovat. Meillä oli tosi haastava kohde monesti myynnissä ja ei vaan kauppoja syntynyt. Mutta sitten kuvioon astuivat tämä tehokaksikko, ja hups kotimme oli myyty reilussa viikossa yksityisnäytöllä. Siis tosiaan lämpimästi suosittelen Dianaa ja Jounia jos nopeaa toimintaa haluat. Iso kiitos ja kumarrus🌹🌹🌹 Varmasti jatkossakin heidän kanssaan yhteistyötä tullaan tekemään. 👍👍👍KIITOS🌹 ja mukavaa alkavaa syksyä teille🍂🍂

Tarja: Kiitos, Teidän ansiosta tehtiin nopeat kaupat talostamme.
Iloista, välitöntä ja ammattitaitoista palvelua

Lämpimästi suosittelen.

Nina: Tehokasta ja toimivaa, erittäin asiakasystävällistä asuntokauppaa!

Petri: Dianalle iso kiitos! Erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Diana osaa arvioida asunnolle oikean kauppahinnan, mikä mahdollisti nopeille asuntokaupoille! Jounille myös iso kiitos hyvistä kuvista!

Janina: Ammattitaitoista, ystävällista ja todella nopeaa asuntokauppaa, suosittelen lämpimästi! Kahdet asuntokaupat jo takana. Dianan ja Jounin kanssa on ilo asioida

dalai_lama

Mirva: Ystävällistä, ammattitaitoista ja oikeasti asiakaslähtöistä palvelua. Omat asuntokauppani olivat nappisuoritus. Suosittelen lämpimästi!

Susanna: Suuri kiitos Diana ja Jouni asiantuntevasta ja jouhevasta asuntomme myynnistä. Emme voisi olla tyytyväisempiä: upeat kuvat asunnosta, kysymyksiimme vastattiin aina viipymättä ja yhteistyö kanssanne oli miellyttävää!

Jaana: Myyntikohde ei ollut helppo. Itse meinasin jo luovuttaa, mutta Diana jaksoi uskoa ja jatkoi myyntiä positiivisella asenteella, kunnes sopiva ostaja löytyi.

Paras kumppani asuntoasioissa!

Hinnasto

Osakehuoneistot ja kiinteistöt:
Välityspalkkio 3,8 % velattomasta myyntihinnasta.

Kohteet, vmh. alle 100 000 €:
Välityspalkkio kiinteä 3 000 €.

Vapaa-ajan kohteet:
Välityspalkkio 4 %/ sopimuksen mukaan.

Arviokirjat alk. 255 €.

Vuokravälitys 1 kk vuokra +alv. 24%

Kaikki ilmoitetut hinnat sis.alv. 24%

Markkinointikulut, myyntikuvat ja virtuaaliesittely sisältyvät välityspalkkioomme. 

Kaikissa toimeksiannoissa veloitamme asiapaperikulut kulujen mukaan.

YHTEYDENOTTO / KONTAKT / CONTACT

LKV Turun Sijoitusasunnot Oy

ts-asunnot, ts-asuntokuvaus
FI19994738

Tahkokuja 8, 20320 TURKU
puh. 050 594 0159
info@ts-asunnot.fi